1. Generalitati:
Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Punkt NET S.R.L, proprietar de drept al acestui site (denumita in continuare Punkt NET) isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.
Accesand pagina -Termeni si conditii- puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

2. Definitii:
Site-ul www.cms.punktnet.ro (denumit in continuare SITE) este creat si administrat de S.C Punkt NET S.R.L.
Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.cms.punktnet.ro, este denumita Client.
Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul cms.punktnet.ro, vor fi denumite in continuare continut.

Adresa postala: Bld. Republicii 65, Pitesti, jud. Arges, Romania. Adresa sediu social: Bascov, str. Nufarului nr. 3, jud. Arges, Romania. Acest site este oferit in forma in care se prezinta la accesarea sa de catre utilizatori, fara nici un fel de alte garantii. Punkt NET nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.
Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de acest website, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

3. Protectia proprietatii intelectuale
Continutul si designul Site-ului (precum si orice alt material avand legatura cu Site-ul) apartin Punkt NET si colaboratorilor sai. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea Punkt NET.
Folosirea fara acordul Punkt NET, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.cms.punktnet.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.
Fotografiile si datele pot fi folosite folosite doar cu acordul scris al unui reprezentant Punkt NET.

4. Securitatea datelor personale si a informatiilor:
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Punkt NET, numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
Punkt NET nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

5. Declinarea responsabilitatii:
Continutul site-ului www.cms.punktnet.ro a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site.
De aceea, Punkt NET nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Punkt NET de catre reprezentantii fiecarei marci.
Punkt NET si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.
Valoarea maxima a obligatiilor Punkt NET, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Punkt NET de la clientul respectiv.
Dupa expedierea produselor, Punkt NET poate returna contavaloarea bunurilor doar in decursul lunii in care clientul a facut comanda.

6. Garantia produselor:
Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.cms.punktnet.ro beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte.

7. Termene de livrare:
Termenul de livrare al produselor cumparate de la Punkt NET, in mod normal este de 30 de minute din momentul descarcarii facturii proforme obtinuta in momentul inregistrarii comenzii pe site. Punkt NET nu poate fi raspunzator de de eventualele intarzieri darotate problemelor tehnice de generare a licentelor si isi rezerva dreptul sa trimita o comanda in maxim 24 de ore in aceasta situatie.

8. Frauda:
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI cms.punktnet.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL cms.punktnet.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI cms.punktnet.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

9. Legea care guverneaza acordul
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

La Punkt NET securitatea si confidentialitatea datelor pesonale ale utilizatorilor si clientilor sunt considerate de inalta importanta. Noi va intelegem teama de a ne dezvalui informatiile dumneavoastra personale si dorinta de a avea control asupra acestor informatii.

Politica Punkt NET cu privire la colectarea informatiilor personale este necesara pentru contactul cu dumneavoastra si pentru emiterea documentelor legale cu privire la comenzile efectuate pe website-urile Punkt NET. Noi nu colectam informatii suplimentare inafara acelor informatii necesare facturarii si contactarii dumneavoastra si nu facem publice aceste date catre nici o terta pesoana sau companie.

Utilizatorii anonimi care ne viziteaza website-urile
Vizitarea website-ului www.cms.punktnet.ro precum si a subdomeniilor acestuia este gratuita. Accesul la informatiile de pe aceste website-uri nu necesita introducerea informatiilor personale. Informatiile pe care noi le salvam sunt cele cu privire la traficul pe aceste site-uri si sunt anonime. Acestea au relevanta exclusiv statistica, si expun detalii tehnice precum tipul si versiunea browser-ului, referinta vizitei, timpul petrecut pe fiecare pagina si respectiv numarul de vizite adus fiecarei pagini raportat unei durate de timp. Toate aceste statistici sunt folosite pentru analiza activitatii website-urilor si nu pentru identificarea dumneavoastra.

Informatii colectate la momentul descarcarii unui fisier
In momentul descarcarii unui fisier ce contine kit-ul de instalare al unui produs comercializat de Punkt NET, va sunt solicitate anumite date personale care ne fac legatura cu dumneavoastra in vederea prezentarii mai ample a produselor de care sunteti interesat(a).

In momentul de fata urmatoarele date va sunt solicitate la descarcarea unui kit de instalare: nume si prenume, adresa de e-mail, telefon si numele companiei pentru care il folositi sau testati (daca este cazul).

Sub nicio forma informatiile dumneavoastra cu caracter personal nu vor fi vandute, inchiriate sau dezvaluite unei terte parti. Nu vom folosi aceste informatii decat pentru comunicarea cu dumneavoastra in vederea prezentarii mai ample a produselor noastre.

Informatii personale colectate in procesul de comanda
In momentul in care cumparati un produs de pe website-urile Punkt NET, va solicitam informatiile necesare facturarii si procesarii tranzactiei. Aceste informatii sunt referitoare la dumneavoastra (in calitate de persoana de contact sau persoana fizica, pentru tranzactionare) si la compania pe care o reprezentati (daca este cazul, pentru facturare).

In momentul de fata urmatoarele date sunt solicitate la inregistrarea si comandarea produselor de pe website-urile Punkt NET:
» In cazul pesoanelor fizice: e-mail, nume si prenume, adresa, oras, judet, cod postal, telefon, fax (daca exista), adresa web (daca exista).
» In cazul persoanelor juridice: e-mail, nume si prenume, nume companie, cod fiscal, registrul comertului, nume banca, IBAN, adresa, oras, judet, cod postal, telefon, fax (daca exista), adresa web (daca exista).
» In cazul platilor prin card online, serviciul de plati PlatiOnline.ro, pe care compania Punkt NET il foloseste, va poate solicita date suplimentare si totodata informatii cu privire la cardul de credit. Aceste informatii nu ajung la Punkt NET iar responsabilitatea pentru ele apartine companiei solicitante.

Suplimentar fata de informatiile cerute mai sus, gasiti optiunea de a va abona la newsletter. In cazul in care va abonati, sunteti de acord sa primiti informatii cu privire la activitatile website-urilor Punkt NET, la lansari de produse si la comunicate de presa. In cazul in care nu va abonati, aceste mesaje nu vor ajunge la dumneavoastra.

Sub nicio forma informatiile dumneavoastra cu caracter personal nu vor fi vandute, inchiriate sau dezvaluite unei terte parti. Nu vom folosi aceste informatii decat pentru comunicarea cu dumneavoastra in vederea prezentarii mai ample a produselor noastre.

Securitatea companiei Punkt NET
Punkt NET depune maximul de efort pentru a asigura securitatea sistemelor care gazduiesc website-urile companiei, a bazelor de date si a mecanismului de cumparare online precum si a statiilor de lucru care acceseaza sistemul pentru administrare si analiza.

Punkt NET parcurge toti pasii necesari pentru a asigura siguranta sistemelor proprii atat fizice cat si electronice. Toate sistemele companiei Punkt NET sunt protejate de parole. Sistemul de comanda prin credit card oferit de partenerii nostri, PlatiOnline.ro, este criptat si indeplineste toate conditiile necesare procesarii platilor electronice.

Punkt NET nu foloseste sistemul de bulk e-mail care permite vizualizarea adreselor de e-mail de catre toti abonatii ci un sistem individual care trimite informatia catre fiecare utilizator in parte.

Definitia "tertei parti"
Pentru a clarifica identitatea "tertei parti", aceasta formatie reprezinta orice entitate fizica sau juridica care poate colabora sau nu cu Punkt NET. Angajatii Punkt NET nu reprezinta terte parti si sunt limitati prin contracte de cofidentialitate astfel incat nu pot dezvalui la randul lor informatiile confidentiale despre companie sau despre clientii companiei. In cazul in care acestia din urma divulga o informatie si dumneavoastra aveti dovezi concludente cu privire la acest lucru, va rugam sa ne contactati de urgenta.

Informatii suplimentare
Pentru orice intrebare sau informatie suplimentara va rugam sa ne contactati!